SEO søgemaskineoptimering

Gør det selv: søgemaskineoptimering, on-side SEO

De mest interessante emner på din hjemmeside eller virksomheds blog kommer ikke for meget op, hvis en side med sådan indhold ikke vil være synlig i Googles søgeresultater. Derfor præsenterer vi en praktisk guide til, hvordan du optimerer et websted (produkt eller service) trin for trin for at få den bedste synlighed i Googles søgeresultater.

Søgeresultat

Lad os starte med information om en given side, der vises i søgeresultaterne, efter at vi har indtastet et spørgsmål i Google. Bemærk, at vi har indflydelse på disse oplysninger, og vi kan ændre dem. Dette resultat for vores site kan altid opdeles i tre elementer – titel, url og kort beskrivelse af side.

Titel

Forsøg at gøre titlen på siden så enkel som muligt, prøv at sætte de titeltaster, som du er mest interesseret i, men husk at titlen skal være interessant og klar også for brugere, fordi de skal klikke på det givne resultat og gå til vores hjemmeside. Så sørg for, at det tiltrækker dem, interesserer dem.

I titlen skal vi bruge ord, der øger chancen for, at siden eller undersiden vises i søgemaskinens resultater. Fokuser dog ikke på et nøgleord, især det mest populære, fordi normalt den største kamp blandt konkurrenterne kæmpes for det, og sejren i det kommer måske aldrig. Brug en variation af nøglefrasen, udvid den, ord, der ændrer den, kan være nyttige, men også give den en klar besked, f.eks. En guide, en vejledning, en vej at gå, trin for trin.

URL Address

Få URL’en til at se venlig ud, prøv ikke at indeholde unødvendige oplysninger eller unødvendige tegn. Jo enklere url desto bedre. Den bedste løsning til at starte med er URL-adressen, der kun indeholder navnet på dit domæne og titlen på undersiden, f.eks. coolweb.eu/redesign-optimering i setedet for coolweb.eu/?index.php&kdjf9834=?347849redesign&&action9393=optimering

URL-adressen er vigtig for søgemaskiner, de læser den, identificerer sidens indhold, men også for brugere, der i stigende grad springer sider over med en uklar eller mistænkelig, mærkelig URL.

Metabeskrivelse / Side-beskrivelse

Hvis din side ikke har en metabeskrivelse, vil søgemaskinen vælge sin egen sætning fra indholdet på din side, som den vises i beskrivelsen af ​​siden som et resultat af søgningen. Imidlertid læses beskrivelsen af ​​siden af ​​folk, ofte baseret på det, deres beslutning om at klikke på et givet resultat, er det vigtigt, at det er forståeligt og interessant for dem.

Ja, beskrivelsen af ​​siden tages ikke længere så stærkt i betragtning af Google, når det kommer til positionering, men det skader ikke at tilføje en nøglefrase til den.

Konstruktion af webstedsindhold

H1 overskrift

H1-tags er et overskrifttag, de viser Google-robotter titlen på en given side, de bygger et hierarki med overskrifter. Titlen på din side skal altid være mærket med H1. Sørg også for, at titlen indeholder de nøglefraser, du har valgt.

Billede

Kontroller størrelsen på de fotos, der vises på din hjemmeside, og sørg for, at alle dine billeder oprindeligt havde den faktiske størrelse. Systemet bør ikke yderligere justere dem til størrelsen, som de vises på siden.

At gengive for store fotos til en mindre størrelse påvirker webstedets indlæsningstid negativt. For store fotos indlæser webstedet unødigt, og jo lettere dit websted er, jo hurtigere det indlæses, desto bedre.

Glem ikke at tilføje alternative beskrivelser, dvs. ALT-attributten, til dine fotos. Dette er et tip til Google om indholdet af fotoet samt stedet hvor du kan placere nøglefrasen.

H2

Ret søgemaskinen mod dine overskrifter ved at give dem et h2-overskrifttag. De er også steder til andre nøglesætninger, som du gerne vil bruge.

Nøglefraser i teksten

Konkurrencen om de mest populære sætninger er kampen for meget konkurrencedygtige positioner. De fleste virksomheder konkurrerer om dem, og derfor er positionering baseret på disse sætninger en lang og tidskrævende proces. Få mest muligt ud af din tekst, og husk, at modtagere kommer til dine sider baseret på mange kombinationer, variationer af populære nøglefraser, ofte meget komplekse. I stedet for at fokusere på en / to mest populære sætninger, skal du få dit websted til at vises i søgeresultaterne også på disse mindre populære udtryk. Ofte giver websteder, der er placeret på tre eller fire mindre populære udtryk, der findes i de første placeringer af søgeresultater, et meget højere afkast af investeringen end sider, der næppe fanger de første 10 søgeresultater for de mest populære udtryk.

Udgående links

Udgående links hjælper Google med at klassificere emnet på dit websted. Så vær ikke bange for at linke til andre sider, men prøv kun at linke til værdifuldt indhold.

Interne links

At linke til andet indhold på dit websted er en god ide at holde besøgende på dit websted, og tid til at besøge er vigtig.

Sociale knapper

Selvom de ikke har en streng indflydelse på positionering, skal du dog huske, at de letter deling af din hjemmesidens indhold ved at øge dets mulige rækkevidde. Jo større antallet af potentielle modtagere af dit indhold er, jo større er chancen for, at de opretter links til dit websted, der deler det videre på nettet.

Til sidst skal du huske, at webstedsoptimering (den såkaldte SEO-side) er det absolutte grundlag for alle handlinger, der sigter mod at øge synligheden af ​​dit websted på Internettet. Mens der i tilfælde af nicheområder faktisk bare optimering af webstedet kan give meget gode resultater, så lad os ikke narre os selv, at det er nok i kampen om de mest populære nøglesætninger. Positionering er en kompleks og flertrådet proces, og SEO på siden er bare begyndelsen.

Vi inviterer dig til at tjekke vores tilbud : optimering af hjemmesider . Vi kan også tilbyde en revision af dit websted med vægt på SEO

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tale med vores konsulent, skriv til os i dag:

 

Foretrækker du at overdrage søgemaskineoptimering til specialister? Velkommen!


    About the author: admin

    I am an IT engineer with over 12 years of experience in the field of creating websites. I specialize in WordPress and Joomla CMS websites. I speak five human languages: Polish, English, Danish, Spanish and German and 4 programming languages: CSS3, HTML5, PHP and JS. I do things that I like and I like things that I do. I always look towards the sun, thanks to that I never see the shadow. I live with my husband and our twins on the south coast of Denmark, but remotely, I work with clients around the world.