reklamebannere

Reklamebannere : grafisk og e-marketing kunst

Hos CooLWeb tilbyder vi fantastiske, innovative AdWords reklamebannere til større og mindre virksomheder, både lokalt og globalt. Skil dig ud fra andre og fang klienter fra internettet med veldesignede reklamebannere.

Google Adwords har et stort udvalg af acceptable grafiske bannerstørrelser. Vi er dog opmærksomme på, at hvert banner er forbundet med kundens omkostninger for dets design. Derfor foreslår vi normalt at forberede en reklamekampagne med 10 bannere.

Reklamebannere :

størrelser der typisk klarer sig godt på AdWords-displayannoncer

250 x 250 – Square
200 x 200 – Small Square *
468 x 60 – Banner *
728 x 90 – Leaderboard
300 x 250 – Inline Rectangle
300 x 100 – for mobile devices*
300 x 50  – for mobile devices*
336 x 280 – Large Rectangle
120 x 600 – Skyscraper
970 x 90 – Large Leaderboard — i stedet for dette 930×180 populær i Danmark
 

Reklamebannere: maksimal bannervægt

Hvis du ikke ansætter os til at forberede et sæt afreklamebannere til din kampagne, skal du huske, at ingen af ​​bannerne overstiger 150 Kb i vægt! Alle grafiske bannere over denne vægt , bliver afvist af Google og kan endda vises i kampagnen. Det er også vigtigt, at reklamebannere er i et venligt format til webbrowsere, så for eksample: JPG, SWF, PNG eller GIF

Google accepterer simpelthen ikke andre formater.

Online displayannoncer er blevet en normal del af nogens internetoplevelse, hvorfor du skal vide, hvordan du arbejder med displayannoncering til din virksomhed.

Displayannoncer kan være vanskelige at forstå og kan virke overvældende at bygge ud; men sandheden er, at med de rigtige oplysninger kan enhver bygge succesrige displayannoncer til deres kampagner.

reklamebannere adwords

Veludformede reklamebannere giver målbare fordele

I modsætning til søgeannoncer kan displayannoncer indeholde omhyggeligt designet tekst, skrifttyper, farve, billeder, grafik og endda animation. Selvom displayannoncer har en tendens til at få en lavere direkte klikfrekvens, kan søgeannoncer, øge mærkebevidsthed og remarketing til tidligere besøgende øge sandsynligheden for et salg længere nede ad vejen.

Displayannoncering spiller en stor rolle i at skubbe kunderne ned i salgstragten og til sidst føre dem til at købe dit produkt eller din service. På grund af dette er det vigtigt at sikre, at dine displayannoncer er mindeværdige og effektive, så det er mere sandsynligt, at besøgende klikker på din annonce eller endda søger efter din virksomhed senere.

Nogle eksempler på reklamebannere designet af os:

Skriv til os, og om få et super tilbud!


    About the author: admin

    I am an IT engineer with over 12 years of experience in the field of creating websites. I specialize in WordPress and Joomla CMS websites. I speak five human languages: Polish, English, Danish, Spanish and German and 4 programming languages: CSS3, HTML5, PHP and JS. I do things that I like and I like things that I do. I always look towards the sun, thanks to that I never see the shadow. I live with my husband and our twins on the south coast of Denmark, but remotely, I work with clients around the world.