hjemmeside wordpress pris

Hjemmeside WordPress pris

Hvad koster en hjemmeside designet i WordPress?

Man kan ikke give en fast pris på forhånd,fordi omkostningen til hjemmesiden afhænger af dens størrelse, funktion og effekter.

Hvis du ønsker en høj position i søgemaskiner, er vores tilbud præcis, hvad du leder efter. Hjemmesider lavet af os er så godt optimerende, at de perfekt indekseres af Googles crawlere. En anden fordel ved WordPress Hjemmesider er det brugervenlige panel til styring af siden. Derfor ikke er underligt, at baseret på dette CMS fungerer 30% af websteder i verden. Over 60 millioner brugere af hjemmesider kan ikke tage fejl – tilmeld dig WordPress-familien.

Virksomhedens branche og placering er ikke en begrænsning for os. Vi er glade for at implementere WordPress hjemmesider for klienter fra hele verden.

Hvad er prisen for WordPress Hjemmeside?

Hos CooLWeb tilbyder vi:

WordPress hjemmesider

fra 4.799 kr

Prisen inkluderer:

– grafisk design, websidelayout
– CMS installation og konfiguration
– 1 år på vores server (hosting)
– SEO optimering til 3 nøgleord
– venlige URL webadresser
– indtastning af tekster og billeder
– oprettelse af kontaktformular
– hjemmeside tilpasset til mobile enheder
– et simpelt panel til selvopdatering af hjemmeside

hjemmeside wordpress

Hjemmesider WordPress er kendetegnet ved en utrolig brugervenlighed.

På en intuitiv måde kan du opdatere siden selv. Webstedet med CMS WordPress har omfattende redigerings muligheder, menustyring osv.

Ved hjælp af plugins kan man nemt tilføje nye funktionaliteter. WordPress har flere tusinde gratis plugins og en omfattende database over betalte løsninger. Takket være disse plugins er WordPress et CMS med ubegrænsede muligheder.

Det eneste, der virkelig kan begrænse enhver, er programmererens viden, færdigheder og fantasi. Og hos CooLWeb … vi har det hele meget udviklet!

Når du indtaster udtrykket “Hjemmeside WordPress pris” i Google, spekulerer du på, hvor meget et sådant websted kan koste?

Det hele afhænger af funktionaliteten og yderligere moduler. Dette er ting, der kan øge prisen på WordPress hjemmesiden endda flere gange. Når der ud over informationsdelen af webstedet, dvs. undersider: Hjem, Om os, Offer, Galleri, Kontakt, skal der være andre sektioner, der er rige på funktioner. For eksempel kan det være en WordPress webshop, et avanceret reservationssystem (til hoteller, klinikker, rejsebureauer), en multifunktionel søgemaskine.

Prisen på WordPress Hjemmeside kan øges, også hvis du har brug for et logo-design [KLIK for at se vores tilbud på grafiske tjenester].

Skriv til os, og om få et super tilbud!


    About the author: admin

    I am an IT engineer with over 12 years of experience in the field of creating websites. I specialize in WordPress and Joomla CMS websites. I speak five human languages: Polish, English, Danish, Spanish and German and 4 programming languages: CSS3, HTML5, PHP and JS. I do things that I like and I like things that I do. I always look towards the sun, thanks to that I never see the shadow. I live with my husband and our twins on the south coast of Denmark, but remotely, I work with clients around the world.