emarketing til hjemmesider

9 tip til supercharge din virksomheds blog

Kæmper du med at tiltrække trafik til din blog, få flere aktier på hvert nyt indlæg eller komme med ideer, der fængsler og engagerer dit publikum? Supercharge-your-company-blog

Du er ikke alene. Af de millioner af blogs, der eksisterer, producerer kun en lille brøkdel konstant fremragende indhold, som folk kæmper for at læse og dele. Mange er middelmådige. Et par få er deprimerende.

Skriv tidligt og ofte
Her er en moderne variation af det gamle “træ falder i skoven” og siger: Hvis en blog aldrig opdateres, gør den så en lyd?

Svaret er “nej.” Den enkleste navigation og slikket grafik kan kun gøre så meget for en statisk blog. Når du kun er så god som dit sidste blogindlæg, skal du investere i hyppige indholds opdateringer – uanset hvad du ellers har foregået.

Link til relateret blogindhold
Sørg for, at nogle af de blogindlæg, som du offentliggør, linker til mindst et eller to tidligere blogindlæg. Medtag relevante nøgleord som ankertekst for hvert link.

For eksempel skal et indgående link, der overskrider et blogindlæg om duftlys, hyperlinkes “shop for de mest populære duftlys i denne feriesæson.” Denne strategi hjælper med at øge den samlede blogtrafik og forbedrer din søgerangering efter relevante søgeord.

Link til internetsider
Af samme grund skal din blog indeholde links til interne hjemmesides sider. Sørg for, at ankerteksten til disse links ikke er spammy eller almindelig: Lav ikke 20 links med “grønne stearinlys” som din ankertekst. Links mellem din blog og dine websidesider hjælper besøgende, der indtaster dit online økosystem via din blog, fortsætter til dit websted – og indtaster din salgs tragt.

Opret en indholdskalender
Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du oprette en blog-udgivelses kalender og holde sig til den. Medtag en brainstorming-sektion, der giver dig mulighed for at generere og notere om potentielle emner. Begræns dine idéer med idéduft ned til dem, der mest sandsynligt appellerer til dit publikum, og indstil derefter en udgivelsesdato for hver.

Del på tidsplanen
Kompletter din udgivelses kalender med en “delingskalender”, der viser, hvornår og hvor du vil promovere hvert nyligt udgivne indlæg. For at forbedre effektiviteten og koordinere flere medarbejders indsats skal du bruge et planlægnings værktøj på sociale medier og sørge for, at du “reklamerer” for hvert indlæg en uge eller to efter offentliggørelsen.

Test, test og test igen
Som alle andre aspekter af din online marketingkampagne kræver en effektiv blog grundig, nådeløs test. Se din blog for trafik, time-on-site, afvisnings frekvens og andre nøglemål for engagement. Hvis du bemærker, at visse typer indlæg ikke fungerer godt, skal du justere i overensstemmelse hermed.

Har du nogle spørsmål eller har du brug for analyse af funktionerne og strukturen på dit websted? Skriv til os, vi vil hjælpe dig.


    About the author: admin

    I am an IT engineer with over 12 years of experience in the field of creating websites. I specialize in WordPress and Joomla CMS websites. I speak five human languages: Polish, English, Danish, Spanish and German and 4 programming languages: CSS3, HTML5, PHP and JS. I do things that I like and I like things that I do. I always look towards the sun, thanks to that I never see the shadow. I live with my husband and our twins on the south coast of Denmark, but remotely, I work with clients around the world.