coolweb
hjemmesider fyn

Re-design, genopbygning og optimering af hjemmesider


Fornyelse og omstrukturering af allerede virkende internetsider .

Ud over at opbygge nye internetsider, beskæftiger vi os også med at opfriske og ændre allerede eksisterende internetsider. Vi kigger dybdegående på jeres sider og finder mulige fejl og mangler både i designet og ved tekstbehandling, ikke mindst ved dens struktur.

Vi kan tilbyde at føre siden up to date og beholde dens funktionalitet, som vil medvirke til at siden vil være hurtigere og nem at finde i de forskellige browsere. Vi arbejder enkeltvis med hver kunde og skræddersyer internetsiden til hver enkelte.

Re-design – At forny sidens grafiske design- RWD mobiltelefonsiden, tilsvarende til den originale


At forny jeres side med det layout, som vi har udviklet i forvejen (vi udvikler flere modeller). Vi bruger ikke færdige skabeloner. At oprette internetsider er vores passion, så at arbejde med både layout og den grafiske side er ren fornøjelse!

Med henblik på at forbedre og forny jeres side laver vi en grundig gennemgang af den, måden den er opbygget på, dens struktur, indholdet og brugervenligheden. Vi tilføjer nøgleord, som gør at den vil være mere synlig på browsere som Google, Firefox og andre søgemaskiner.

Sommetider vil ombygning af siden kun kræve at tilpasse den til den mobile version dvs. mobiltelefoner og tablets. Denne proces hedder RWD.

Nedenunder er der et par eksempler på sådan tilpasning. Nedenfor er nogle eksempler på effekten af genopbygning af hjemmesider.

przebudowa stron www
wersja mobilna strony
redesign stron
poprawianie stron internetowych

SPØRGSMÅL TIL REBUILDING AF DIN WEBSITE

SKRIV TIL OS :)

 Brug nedenstående kontaktformular til hurtigt at komme i kontakt med vores erfarne specialister hvis du har spørgsmål til vores service.
  • webmaster@coolweb.eu
  • +45 305 81 197

Coliber Group v/ Malgorzata Harasimowicz-Eguia
CVR-nr.: 39248247 colibergroup.dk

ny hjemmeside, hjemmeside Wordpress,
hjemmeside Joomla, webdesign Fyn
Copyrights © CooLWeb