coolweb
hjemmesider fyn

Redesign - genopbygning og optimering af hjemmesider


Fornyelse og omstrukturering af allerede virkende internet sider .

Ud over at opbygge nye www sider, beskæftiger vi os også med at friske op og ændre allerede eksisterende internet sider. Vi kigger dybdegående på jeres sider og finder mulige fejl og mangler både i designet og ved tekstbehandling, ikke mindst ved dens struktur.

Vi kan tilbyde at føre siden up to date, med at beholde dens funktionalitet, som vil medvirke til at siden vil være hurtigere og nem at finde i de forskellige browsere. Vi arbejder enkeltvis med hver kunde og bygger internet siden skræddersyet til hver enkelte.

Redesign – At forny sidens grafiske design- RWD mobiltelefon siden, tilsvarende til den originale


At forny jeres side med den layout, som vi har udviklet i forvejen ( vi udvikler flere modeller). Vi bruger ikke færdige skabeloner. At oprette internet sider er vores passion, så at arbejde med både layout og den grafiske side er ren fornøjelse!

Med henblik på at forbedre og forny jeres side laver vi en grundig gennemgang af den, den måde den er opbygget på, dens struktur, indholdet og brugervenligheden. Vi tilføjer nøgleord, som gør at den vil være mere synlig på browser som Google, Firefox og andre søgemaskiner.

Sommetider ombygning af siden kræver kun at tilpasse den til den mobile version dvs mobiltelefoner og tablets. Denne proces hedder RWD.

Nedenunder er der et par eksempler på sådan tilpasning. Nedenfor er nogle eksempler på effekten af genopbygning af hjemmesider.

przebudowa stron www
wersja mobilna strony
redesign stron
poprawianie stron internetowych

SPØRGSMÅL TIL REBUILDING AF DIN WEBSITE

Kontakt os

Jeg accepterer behandlingen af mine personlige oplysninger, der er angivet i formularen i overensstemmelse med lov om beskyttelse af personoplysninger. Det er frivilligt at levere data. Administratoren af de personlige oplysninger, som du har leveret, er ejeren af webstedet Coliber Group v/ Malgorzata Harasimowicz-Eguia CVR-nr.: 39248247. Dine data behandles med henblik på besvarelse, præsentation af tilbud om tjenester og til statistiske formål i overensstemmelse med databeskyttelsespolitik. Du har ret til at få adgang til dine data og rette det.

Coliber Group v/ Malgorzata Harasimowicz-Eguia
CVR-nr.: 39248247 colibergroup.dk

ny hjemmeside, hjemmeside Wordpress,
hjemmeside Joomla, webdesign Fyn
Copyrights © CooLWeb