CMS Hjemmesider WordPress / Joomla

Hvis I har brug for en nem internetside med nem opsætning og som er overskuelig at arbejde selvstændigt med så er en side med enkel tekstbehandling lige det I mangler. Vi har i mange år arbejdet med internetsider i CMS JOOMLA og CMS WordPress.

CMS Hjemmeside WordPress Joomla

Hvad er et CMS?

CMS er et nemt og forståeligt system, overskueligt og brugervenligt med nem adgang til alle funktioner. Det er nemt selv at ændre i både tekst og I billeder.

Hver funktion og underside kan hver kunde selv nemt redigere, opdatere og ændre, uden at have den store erfaring med at arbejde med HTML, eller CSS. Alt foregår med en tekstbehandling, som minder utrolig meget om MS WORD.
Internetsiden er programmeret i CMS og kan se nøjagtig ud, som man ville kunne tænke sig det. Vi kan også indsætte attraktive grafiske indslag med programmer som Flash, eller JQuery.
Igen er det vigtigt at huske på at hvert projekt er unikt, da vi ikke bruger færdige skabeloner. Layoutet er udarbejdet i samarbejde med kunden, efter de behov som vil forekomme.

DU KAN SELV REDIGERE

VERDENS NEMMESTE ADMINSTRATION

Det er super nemt selv at redigere din hjemmeside med CMS og du behover ikke at kender  HTML eller CSS.  Vi opretter dine indholdssider for dig, og giver dig en oplæring i hvordan du selv administrerer din hjemmeside. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil mangle nogle flere opklaringer.

hjemmesider wordpress

Spørg om en WORDPRESS HJEMMESIDE / joomla hjemmeside

VIL DU GERNE I GANG NU ?
Har du en god idé – men er i tvivl om hvad den skal koste at realisere?
Få et ganske uforpligtende tilbud – kontakt os i dag!