coolweb
hjemmesider fyn

Netdating sider, affiliate hjemmesider


Med andre ord er det assimilations koder.

Samarbejdssider, også kaldet assimilations sider er kort sagt aftaler med andre virksomheder, hvor ejeren betaler for den mængde af genereret omsætningen, eller besøg af potentielle kunder.

Det bedste er at finde samarbejdspartnere, som I forvejen arbejder med lignede produkter, som I sælger. Så ud over at indsætte assimilations koder, kan man også tilføje nyheder omkring disse ting. Det vil forøge antallet af besøgende og med at beholde nogle etiske regler vil have indflydelse på at siden vil være besøgt væsentligt mere, som igen vil forhøje jeres indtægt .

Der er tre assimilations muligheder


Pay per click
Samarbejdspartneren betaler for hver gang en potentiel kunde klikker på deres reklame, uden at de nødvendigvis køber et produkt

Pay per Lead
Forretninger som bruger denne metode betaler for antallet af besøgende, som udfylder en formular, med deres kontakt links ( telefon nummer, e-mail adresse og/eller navn), som bruges til at aktivere salget af Deres produkter.

Pay per salg
I får provision af det salg af samarbejdspartnerens produkter, som jeres side var med til at formidle salget ved at sætte deres reklame ind på jeres side. I praksis bruger man en blanding af en eller flere af overstående modeller, hvor i bliver betalt både for antallet af besøgende, kontakt med forbrugerne og provision af salget. Der findes også mere udbyggede modeller af indtjening, som vi viser eksempler på inden under.

Lyder kompliceret? Bare rolig. Vi vil med glæde rådgive dig, besvare eventuelle spørgsmål og vælge den bedste løsning for dig!

SPØRG OM ET NETDATING HJEMMESIDE

Kontakt os

Jeg accepterer behandlingen af mine personlige oplysninger, der er angivet i formularen i overensstemmelse med lov om beskyttelse af personoplysninger. Det er frivilligt at levere data. Administratoren af de personlige oplysninger, som du har leveret, er ejeren af webstedet Coliber Group v/ Malgorzata Harasimowicz-Eguia CVR-nr.: 39248247. Dine data behandles med henblik på besvarelse, præsentation af tilbud om tjenester og til statistiske formål i overensstemmelse med databeskyttelsespolitik. Du har ret til at få adgang til dine data og rette det.

Coliber Group v/ Malgorzata Harasimowicz-Eguia
CVR-nr.: 39248247 colibergroup.dk

ny hjemmeside, hjemmeside Wordpress,
hjemmeside Joomla, webdesign Fyn
Copyrights © CooLWeb