coolweb
hjemmesider fyn

Hjemmesider i CMS


Hvis I har brug for en nem internetside med nem opsætning og som er overskuelig at arbejde selvstændigt med så er en side med enkel tekstbehandling lige det I mangler. Vi har i mange år arbejdet med internetsider i CMS JOOMLA og CMS WordPress.

Hvad er internetsiderne med lettilgængelig tekstbehandling (CMS)?

CMS er et nemt og forståeligt system, overskueligt og brugervenligt med nem adgang til alle funktioner. Det er nemt selv at ændre i både tekst og I billeder.

Hver funktion og underside kan hver kunde selv nemt redigere, opdatere og ændre, uden at have den store erfaring med at arbejde med HTML, eller CSS. Alt foregår med en tekstbehandling, som minder utrolig meget om MS WORD.
Internetsiden er programmeret i CMS og kan se nøjagtig ud, som man ville kunne tænke sig det. Vi kan også indsætte attraktive grafiske indslag med programmer som Flash, eller JQuery.
Igen er det vigtigt at huske på at hvert projekt er unikt, da vi ikke bruger færdige skabeloner. Layoutet er udarbejdet i samarbejde med kunden, efter de behov som vil forekomme.

Hvorfor er det en fordel at have en internetside i CMS (JOOMLA, WordPress)?

I tilfælde af internetsider med salg og f.eks. forskellige hobbyartikler, kan man finde flere argumenter der taler for. Som f.eks.:
 • man kan altid på egen hånd opfriske assortimentet og føre tilbuddene up to date uden andre omkostninger!
   
 • de som bruger jeres hjemmesider kan nemt finde de aktuelle nyheder og tilbud
   
 • hvis at I bruger en Joomla / Wordpress hjemmeside, kan man indsætte både prislister og tilbud og senere ændre på overstående på egen hånd. Takket være denne mulighed, vil jeres produkter altid være tidssvarende og aktuelle.
   
 • da man selv har adgang til tekstbehandlingen, kan man altid tilføje og ændre tilbuddene og priserne. Ved at sørge for at ens side altid er opdateret og aktuel, vil den altid være nem at finde på Google browseren.
   
 • CMS er et super værktøj til at bygge public relations og til at generere interesse omkring jeres produkter og tilbud. Man kan skrive råd og vejledning, indsætte billeder af produkter og events, fortælle og vise de priser omtalte produkter har fået, dvs. alt som er med til at bygge en fast gruppe af brugere, som vil dele deres gode oplevelser med nye kunder.
   
 • Hjemmesider i CMS kan indeholde værktøjer, som muliggøre at starte debatter omkring et emne, blogge eller at være interaktive og hvor alle kan tilføje deres mening: kommentarsystemer, diskussionsfora, nyhedsbrev eller interaktiv chat med kundeservice. Det vil være med til at kunderne vil føle sig imødekommet og hørt og at deres mening er vigtigt for jer som et firma og giver jer mulighed for at komme med aktuelle tilbud og nyheder til dem.

SPØRG OM EN JOOMLA ELLER WORDPRESS CMS

SKRIV TIL OS :)

 Brug nedenstående kontaktformular til hurtigt at komme i kontakt med vores erfarne specialister hvis du har spørgsmål til vores service.
 • webmaster@coolweb.eu
 • +45 305 81 197

Coliber Group v/ Malgorzata Harasimowicz-Eguia
CVR-nr.: 39248247 colibergroup.dk

ny hjemmeside, hjemmeside Wordpress,
hjemmeside Joomla, webdesign Fyn
Copyrights © CooLWeb