coolweb
hjemmesider fyn

Siderne i CMS


Hvis at I vælger en opsætning, en nem www side, som er nem og overskuelig at arbejde selvstændigt med, så er en side med enkel tekstbehandling lige det at I mangler. Vi har i mange år arbejdet med internet sider i CMS JOOMLA og CMS WordPress.

Hvad er www siderne med lettilgængelig tekstbehandling (CMS)?

CMS er et nem og forståelig system, overskuelig og brugervenlig med nem adgang til alle funktioner. Det er nemt selv at ændre i både tekst og I billeder.

Hver funktion og underside kan hver kunde selv nemt redigere, opdatere og ændre, uden at have den store erfaring med at arbejde med HTML, eller CSS. Alt foregår med et tekstbehandling, som minder utrolig meget om MS WORD.
Internetside er programmeret i CMS og kan se nøjagtig ud, som man ville kunne tænke sig det. Vi kan også indsætte attraktive grafiske indslag med programmer som Flash, eller JQuery.
Igen er det vigtigt at huske på at hver projekt er et af slagsen, da vi ikke bruger færdige skabeloner. Layoutet er udarbejdet i samarbejde med hver især, ifølge de behov som vil forekomme.

Hvorfor er det en fordel at have en www internet side i CMS (JOOMLA, WordPress)?

I tilfælde af internet sider med salg og f.eks forskellige hobby artikler, kan man finde flere argumenter der taler for. Som f.eks. :
 • man kan altid på egen hånd opfriske assortimentet og føre tilbuddene up to date uden andre omkostninger !
   
 • de som bruger jeres hjemmesider kan nemt finde de aktuelle nyheder og tilbud
   
 • hvis at I bruger en CMS internet side, kan man indsætte både prislister og tilbud og senere ændre på overstående på ejen hånd. Takket være denne mulighed, vil jeres produkter altid være tidssvarende og aktuelle.
   
 • da man selv har adgang til tekstbehandlingen, kan man altid tilføje og ændre tilbuddene og priserne. At sørge for at ens side altid er opdateret og aktuel, vil den altid være nem at finde på Google browseren.
   
 • CMS er et super værktøj til at bygge public relations og til at generere interesse omkring jeres produkter og tilbud. Man kan skrive råd og vejledning, indsætte billeder af produkter og events, fortælle og vise de priser og omtalte produkterne har fået, dvs alt som er med til at bygge en fast gruppe af brugere, som vil dele sine gode oplevelser med nye kunder.
   
 • CMS siderne kan indeholde værktøjer , som muliggøre at starte debatter omkring et emne, blogge eller at være interaktive og hvor alle kan tilføje deres mening: kommentarsystemer, diskussionsfora, nyhedsbrev eller interaktiv chat med kundeservice. Det vil være med til at kunderne vil føle sig imødekommet og hørt og at Deres mening er vigtigt for Jer som et firma og giver jer mulighed for at komme med aktuelle tilbud og nyheder til dem.

SPØRG OM EN JOOMLA ELLER WORDPRESS CMS

Kontakt os

Jeg accepterer behandlingen af mine personlige oplysninger, der er angivet i formularen i overensstemmelse med lov om beskyttelse af personoplysninger. Det er frivilligt at levere data. Administratoren af de personlige oplysninger, som du har leveret, er ejeren af webstedet Coliber Group v/ Malgorzata Harasimowicz-Eguia CVR-nr.: 39248247. Dine data behandles med henblik på besvarelse, præsentation af tilbud om tjenester og til statistiske formål i overensstemmelse med databeskyttelsespolitik. Du har ret til at få adgang til dine data og rette det.

Coliber Group v/ Malgorzata Harasimowicz-Eguia
CVR-nr.: 39248247 colibergroup.dk

ny hjemmeside, hjemmeside Wordpress,
hjemmeside Joomla, webdesign Fyn
Copyrights © CooLWeb